top of page

De ultieme maatoplossing voor elke categorie en geslacht

Bijgewerkt op: 28 jun. 2023

Als eigenaar van een online kledingwinkel begrijpt u ongetwijfeld hoe vervelend en kostbaar retourzendingen zijn: 33% van alle online shoppers bestelt immers de verkeerde maat. SizeBuddy kan dit percentage drastisch verlagen door maatvoorspellingen te bieden aan al uw klanten, ongeacht hun geslacht of de categorie kleding die ze zoeken. SizeBuddy helpt dus effectief bij het verminderen van retourzendingen en het verhogen van klanttevredenheid en conversies. In dit artikel ontdekt u hoe SizeBuddy werkt voor elke categorie en geslacht, en hoe het uw webshop met een paar muisklikken naar een hoger niveau kan tillen.


Accuraat voor elk gender

SizeBuddy is ontworpen om altijd een super nauwkeurige maatoplossing te bieden voor alle geslachten. Of uw klanten nu mannen, vrouwen, non-binair of andere genders zijn, SizeBuddy past zich aan en levert gepersonaliseerde maatadviezen op basis van hun lichaamsvormen, fit en -maten. Hierdoor kunnen uw klanten met vertrouwen winkelen in uw webshop, wetende dat ze de juiste maat zullen vinden. Dit vertrouwen in het bestellen van een correcte maat verhoogt drastisch de conversie.


Extreem accuraat van schoenen tot jurken

Of u nu een breed scala aan kledingcategorieën aanbiedt, zoals dameskleding, herenkleding, kinderkleding, schoenen of accessoires, SizeBuddy staat klaar om u te helpen. Door de maattabellen van verschillende merken en pasvormen te vergelijken, kan SizeBuddy de perfecte maatvoorspellingen doen voor elk kledingstuk dat u in uw webshop hebt. Hierdoor kunnen uw klanten gemakkelijk de juiste maat selecteren, ongeacht het type kledingstuk dat ze zoeken.


Ook voor baby's, peuters en kinderen

Het vinden van de juiste maat voor kinderkleding kan een uitdaging zijn, maar SizeBuddy maakt het eenvoudig. Met speciale aandacht voor kindermaten kunnen ouders en verzorgers met SizeBuddy winkelen voor hun kinderen zonder zorgen. SizeBuddy biedt nauwkeurige maatvoorspellingen voor baby's, peuters, kinderen en tieners, waardoor uw klanten met gemak de juiste maat kunnen vinden voor hun kinderen. Hierbij houdt SizeBuddy zelfs rekening met de groei van het kind.


Geavanceerde algoritmes doen maatvoorspellingen

SizeBuddy maakt gebruik van geavanceerde algoritmes en machine learning om nauwkeurige maatvoorspellingen te doen. Door de input van de klant, zoals het huidige merk en maat die ze dragen, kan SizeBuddy de ideale maat aanbevelen op basis van vergelijkingen met verschillende maattabellen. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde en naadloze winkelervaring voor elke klant in uw webshop.


Om die reden is SizeBuddy de ultieme maatoplossing voor elke categorie en geslacht op uw webshop.SizeBuddy tool


Meer weten? Lees andere blogs:

Ik wil meteen integreren op:

8 weergaven0 opmerkingen
bottom of page