top of page
shopify
logo_icon

Shopify

Met de SizeBuddy integratie voor Shopify kunt u eenvoudig op uw webshop SizeBuddy installeren. 

Installeer SizeBuddy vandaag nog en verminder eenvoudig de retouren en verhoog de conversie van uw kledingwebshop. 

Klik op de installeer knop en volg de stappen.

sizebuddy tool logo

Over Shopify

Shopify is een een krachtig e-commerceplatform dat ideaal is voor het opzetten van je online winkel. Of je nu een beginner bent of een ervaren ondernemer, Shopify biedt de tools en functies die je nodig hebt om moeiteloos je producten te beheren, betalingen te accepteren en je webwinkel te optimaliseren voor maximale zichtbaarheid en succes.

Een hoop webshops gaan je al voor

Durlinger Shoetime Group

Attracted To Black

Common-Era

Baseline Fashion

Meer

Over Shopify x SizeBuddy

De naadloze integratie tussen SizeBuddy en Shopify biedt online ondernemers een krachtige oplossing om retouren te verminderen en conversie te verhogen. SizeBuddy is een innovatieve maatvinder die klanten helpt bij het vinden van de juiste maat, wat resulteert in aanzienlijk minder retouren.

 

Dankzij de eenvoudige integratie in Shopify, creëer je moeiteloos een gepersonaliseerde winkelervaring.

 

Verhoog de tevredenheid van je klanten en stimuleer een succesvolle en winstgevende online onderneming met de samenwerking tussen SizeBuddy en Shopify.

Over SizeBuddy

SizeBuddy is een innovatieve maatvinder die de retouren van uw webshop vermindert en conversie en klanttevredenheid verhoogt.

 

SizeBuddy stelt klanten in staat om eenvoudig de juiste maat te vinden door een kledingstuk in te vullen die hij/zij nú aanheeft.

 

Met behulp van geavanceerde algoritmen en maattabellen geeft SizeBuddy nauwkeurige aanbevelingen, wat resulteert in een verminderd aantal retouren, verhoogde conversie en tevreden klanten.

Multibrand store?

Verkoopt u meerdere kledingmerken via Shopify? Lees hier extra uitleg over hoe u meerdere merken correct instelt via uw Shopify dashboard. 

logo_icon
shopify
returns picture contac

Hulp nodig?

Geen probleem.

Neem gerust contact met ons op. Wij zullen we je verder helpen om de integratie rond te krijgen.

bottom of page