top of page
sizebuddyxsquare.png

Square

Met de SizeBuddy integratie voor Square kunt u eenvoudig maattabellen op uw webshop toevoegen. 

Installeer de maattabellen van SizeBuddy vandaag nog en verminder eenvoudig de retouren en verhoog de conversie van uw kledingwebshop. 

Klik op de installeer knop en volg de stappen.

Size chart

Prijzen

Het toevoegen van maattabellen op Square is volledig gratis met de SizeBuddy app. Wil je ook maatvoorspellingen om retouren te verminderen? Dan betaal je een gereduceerd tarief. Zie hier.

sizebuddyxsquarey.png

Over Square

Square, opgericht in 2009, begon met het mogelijk maken van naadloze betaaloplossingen voor verkopers. Square biedt ondertussen geïntegreerde, omnichannel-oplossingen, waaronder online verkopen, voorraadbeheer, Afterpay, afspraakplanning en personeelsbetalingen. De missie van Square is om waarde te ontgrendelen en groei te stimuleren, zodat verkopers de volgende generatie shoppers kunnen aantrekken en op grotere schaal kunnen concurreren. Square streeft ernaar een betekenisvolle en blijvende business op te bouwen, terwijl Square verkopers wereldwijd ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Een hoop webshops gaan je al voor

Durlinger Shoetime Group

Attracted To Black

Common-Era

Baseline Fashion

Meer

Over Square x SizeBuddy

De naadloze integratie tussen SizeBuddy en Shopify biedt online ondernemers een krachtige oplossing om retouren te verminderen en conversie te verhogen. SizeBuddy stelt Square klanten in staat om eenvoudig maattabellen aan een webshop toe te voegen. Daarnaast biedt SizeBuddy een innovatieve maatvinder die klanten helpt bij het vinden van de juiste maat, wat resulteert in aanzienlijk minder retouren.

Over SizeBuddy

SizeBuddy is een innovatieve maatvinder die de retouren van uw webshop vermindert en conversie en klanttevredenheid verhoogt.

 

SizeBuddy stelt klanten in staat om eenvoudig de juiste maat te vinden door een kledingstuk in te vullen die hij/zij nú aanheeft.

 

Met behulp van geavanceerde algoritmen en maattabellen geeft SizeBuddy nauwkeurige aanbevelingen, wat resulteert in een verminderd aantal retouren, verhoogde conversie en tevreden klanten.

returns picture contac

Hulp nodig?

Geen probleem.

Neem gerust contact met ons op. Wij zullen we je verder helpen om de integratie rond te krijgen.

bottom of page