top of page
WIX logo
logo_icon

WIX

Met de SizeBuddy integratie voor WIX kunt u eenvoudig op uw webshop SizeBuddy installeren. 

Installeer SizeBuddy vandaag nog en verminder eenvoudig de retouren en verhoog de conversie van uw kledingwebshop. 

Klik op de installeer knop en volg de stappen.

sizebuddy tool logo

Over WIX

Wix is een gebruiksvriendelijk websitebouwplatform waarmee iedereen, zonder technische kennis, prachtige en professionele websites kan maken.

 

Met een breed scala aan aanpasbare sjablonen, intuïtieve drag-and-drop functionaliteit en geavanceerde tools, stelt Wix individuen, ondernemers en organisaties in staat om moeiteloos een unieke online aanwezigheid te creëren en hun digitale doelen te bereiken.

Een hoop webshops gaan je al voor

Durlinger Shoetime Group

Attracted To Black

Common-Era

Baseline Fashion

Meer

Over WIX x SizeBuddy

De naadloze integratie tussen SizeBuddy en WIX biedt online ondernemers een krachtige oplossing om retouren te verminderen en conversie te verhogen. SizeBuddy is een innovatieve maatvinder die klanten helpt bij het vinden van de juiste maat, wat resulteert in aanzienlijk minder retouren.

 

Dankzij de eenvoudige integratie in WIX, creëer je moeiteloos een gepersonaliseerde winkelervaring.

 

Verhoog de tevredenheid van je klanten en stimuleer een succesvolle en winstgevende online onderneming met de samenwerking tussen SizeBuddy en WIX.

Over SizeBuddy

SizeBuddy is een innovatieve maatvinder die de retouren van uw webshop vermindert en conversie en klanttevredenheid verhoogt.

 

SizeBuddy stelt klanten in staat om eenvoudig de juiste maat te vinden door een kledingstuk in te vullen die hij/zij nú aanheeft.

 

Met behulp van geavanceerde algoritmen en maattabellen geeft SizeBuddy nauwkeurige aanbevelingen, wat resulteert in een verminderd aantal retouren, verhoogde conversie en tevreden klanten.

returns picture contact

Hulp nodig?

Geen probleem.

Neem gerust contact met ons op. Wij zullen we je verder helpen om de integratie rond te krijgen.

bottom of page