top of page
mijnwebwinkel
logo_icon

Mijnwebwinkel

Met de SizeBuddy plugin voor Mijnwebwinkel kunt u eenvoudig op uw webshop SizeBuddy installeren. 

Installeer SizeBuddy vandaag nog en verminder eenvoudig de retouren en verhoog de conversie van uw kledingwebshop. 

Klik op de installeer knop en volg de stappen.

sizebuddy tool logo

Over Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel is de grootste software aanbieder van Nederland op het gebied van e-commerce en heeft als missie om commerce easy & fun te maken.

 

Met de Mijnwebwinkel software is het eenvoudig om een webshop te starten, beheren én te laten groeien. En dankzij hun XL expert netwerk & smart community krijgen ondernemers alle tools, tips & tricks om hun business te boosten. Inmiddels maken vele ondernemers uit verschillende sectoren en landen dagelijks gebruik van hun online oplossingen.

 

Run jouw online business als een baas met Mijnwebwinkel: het alles-in-één platform voor e-commerce en alles wat daar bij hoort. Start, run en groei je shop zo groots als je wil. The sky is the limit.

Een hoop webshops gaan u al voor

Durlinger Shoetime Group

Attracted To Black

Common-Era

Baseline Fashion

Meer

Over Mijnwebwinkel x SizeBuddy

De samenwerking tussen SizeBuddy en Mijnwebwinkel biedt online ondernemers een krachtige oplossing om retouren te verminderen en conversie te verhogen. SizeBuddy is een innovatieve maatvinder die klanten helpt bij het vinden van de juiste maat, waardoor het aantal retouren aanzienlijk wordt verminderd.

Door de eenvoudige integratie via Google Tag Manager tussen SizeBuddy en Mijnwebwinkel creëer je eenvoudig een naadloze en persoonlijke winkelervaring. Dit resulteert in tevreden klanten die minder geneigd zijn om producten terug te sturen. Zet vandaag nog een belangrijke stap richting een succesvolle en winstgevende online onderneming met de samenwerking tussen SizeBuddy en Mijnwebwinkel.

Over SizeBuddy

SizeBuddy is een innovatieve maatvinder die de retouren van uw webshop vermindert en conversie en klanttevredenheid verhoogt.

 

SizeBuddy stelt klanten in staat om eenvoudig de juiste maat te vinden door een kledingstuk in te vullen die hij/zij nú aanheeft.

 

Met behulp van geavanceerde algoritmen en maattabellen geeft SizeBuddy nauwkeurige aanbevelingen, wat resulteert in een verminderd aantal retouren, verhoogde conversie en tevreden klanten.

Multibrand store?

Verkoopt u meerdere kledingmerken via Mijnwebwinkel? Lees hier extra uitleg over hoe u meerdere merken correct instelt via uw Mijnwebwinkel dashboard. 

logo_icon
mijnwebwinkel
returns picture contact

Hulp nodig?

Geen probleem.

Neem gerust contact met ons op. Wij zullen we je verder helpen om de integratie rond te krijgen.

bottom of page