top of page

Hoe SizeBuddy producten detecteert.

Om de juiste maattabel of voorspellingshulpmiddel op elke productpagina weer te geven, verdeelt SizeBuddy de producten op uw website in categorieën, geslachten, pasvormen en merken. Deze pagina biedt informatie aan Square gebruikers over hoe je dit kunt instellen in het SizeBuddy-dashboard.



Maatattributen geven kleding aan

SizeBuddy onderscheidt kleding (shirts en schoenen) van andere items (zonnebrillen en kaarsen) op basis van de opties van een product op de product pagina. Kleding onderscheidt zich gemakkelijk van andere items door hun specifieke maten (bijvoorbeeld S, M, L), SizeBuddy detecteert en verwerkt dit. Informatie over hoe je je productmaten kunt instellen meten is te vinden op deze Square-website.


Aangezien niet alle opties van een product kleding aanduiden (bijvoorbeeld kleur), stelt SizeBuddy gebruikers in staat om te kiezen tussen welke van de opties maten aangeven (bijvoorbeeld maat, lengte, breedte). Deze maten worden geselecteerd tijdens het instellen van SizeBuddy en kunnen later worden aangepast in je integratie-instellingen.


Vervolgens worden alle producten die deze attributen bevatten, geïmporteerd in je SizeBuddy-dashboard. Als een item hier niet wordt weergegeven, zorg er dan voor dat dit item de correcte opties heeft ingesteld op de product pagina.


Als niet-kledingitems verschijnen in je SizeBuddy-dashboard, kun je aangeven dat je SizeBuddy niet voor deze producten wilt gebruiken via de SizeBuddy producten pagina in het dashboard.



Detectie van categorieën en geslachten

SizeBuddy detecteert automatisch tot welke categorie en welk geslacht een product behoort op basis van de categorie, titel en beschrijving van het desbetreffende product. Het kan voorkomen dat SizeBuddy niet in staat is om de exacte categorie en/of het geslacht te bepalen op basis van deze kenmerken. In dat geval kun je ze handmatig invullen met behulp van de product filler tool of via de SizeBuddy productenpagina.


SizeBuddy kan geen maattabellen weergeven voor producten zonder categorie of merk.


Detectie van merken

Indien je slechts één merk verkoopt, kun je dit aangeven in je SizeBuddy-dashboard en dan zal elk product automatisch aan jouw merk worden toegewezen.


Als je meerdere merken verkoopt, zijn er twee opties:

  1. Productattributen: Het is voor Square gebruikers mogelijk om een aangepast productattribuut voor merken te definiëren. Stel dit attribuut correct in in uw SizeBuddy dashboard, SizeBuddy zal dat attribuut gebruiken om het merk van het product in te vullen.

  2. Mogelijke merken: Tijdens de installatie van SizeBuddy kun je een lijst van merken aangeven die je verkoopt. Later kun je meer merken aan deze lijst toevoegen via de integratiepagina. SizeBuddy zal dan op basis van de titel en beschrijving van een product detecteren tot welk merk het behoort.


Als SizeBuddy niet in staat is om het merk van een product te detecteren, kun je het alsnog toevoegen met behulp van de product filler tool of via de productenpagina. SizeBuddy is niet in staat om maattabellen weer te geven voor producten zonder merk.


Productinformatie aanvullen

Het is mogelijk dat je shirts hebt in verschillende pasvormen, zoals slim fit en modern fit. SizeBuddy ondersteunt momenteel nog niet automatisch het detecteren van productpasvormen, maar je kunt deze pasvormen handmatig invoeren op de productenpagina of met de product filler tool. SizeBuddy houdt rekening met pasvormen bij het maken van maattabellen en bij het voorspellen van maten.


Automatisch producten updaten

SizeBuddy maakt gebruik van webhooks om automatisch je productinformatie bij te werken wanneer er een update plaatsvindt. Als updates om welke reden dan ook niet worden verwerkt, kun je een vernieuwing forceren onderaan de productenpagina.


Vragen?


3 views0 comments
bottom of page