top of page

SizeBuddy in de MT/Sprout 25 onder 25

Bijgewerkt op: 19 jun. 2023


MT Sprout 25 onder 25
Sprout 25 onder 25

We zijn trots om aan te kondigen dat SizeBuddy is genomineerd voor de prestigieuze "25 Beste Ondernemers Onder de 25" award door MT/Sprout. Deze erkenning is een bewijs van onze toewijding, innovatie en impact in de mode-technologie-industrie.


Om genomineerd te worden onder de top jonge ondernemers is een grote eer voor SizeBuddy. Het weerspiegelt het harde werk en de passie van ons team bij het ontwikkelen van baanbrekende oplossingen om de manier waarop mensen online kleding kopen te revolutioneren. Onze missie is altijd geweest om retouren te verminderen en conversie te verhogen voor online webshops, en deze nominatie bevestigt onze inspanningen.


MT/Sprout is bekend om het identificeren en vieren van jonge ondernemers die een significant verschil maken in hun respectievelijke vakgebieden. De nominatie is een erkenning van hun waardering voor SizeBuddy's streven naar excellentie en ons potentieel voor groei en succes.


We zijn enthousiast om onze reis van innovatie en samenwerking voort te zetten, grenzen te verleggen en oplossingen te creëren die de online winkelervaring herdefiniëren. Deze nominatie heeft ons gemotiveerd om nog harder te werken, gedreven door onze passie om een positieve impact te hebben op de mode-industrie.


Bezoek de website van MT/Sprout om meer te weten te komen over de nominatie en de ongelooflijke jonge ondernemers die de toekomst vormgeven. Blijf op de hoogte voor updates en sluit je bij ons aan terwijl we de weg banen voor een nieuw tijdperk in de mode-technologie.


Bedankt voor de steun en vertrouwen in SizeBuddy. Samen zullen we blijven streven naar een revolutie in de manier waarop we winkelen en consumenten voorzien van nauwkeurige maatinformatie.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page